Klachten en Garantie

Ben je ergens niet tevreden over of is er iets aan de hand met een product dat je bij ons hebt besteld? Dat vinden we natuurlijk vervelend. We helpen je dan ook graag verder om het probleem op te lossen. Hieronder vind je meer informatie over onze klantenservice.

Klachten

Controleer allereerst bij ontvangst altijd goed je pakket. Want mocht je een defect constateren, is het product beschadigd of is er een verkeerd product geleverd dan mag je dit product binnen 14 dagen retourneren. Hiervoor meld je de bestelling retour aan via ‘mijn account’. Meer over retourneren vind je in de FQA aan de onderzijde van de pagina. Natuurlijk kunnen er ook andere klachten voorkomen dan hierboven beschreven staat. Deze kun je altijd melden en dan zoeken we samen naar een passende oplossing. We zijn bereikbaar op werkdagen van 10.00u-13.00u en van 14.00u-16.30u via de live chat. Of stuur een e-mail naar info@zoezo.net

Garantie

Gaat jouw product te snel naar je zin kapot? Dan kun je via ZoeZo een beroep doen op de garantieregeling. Hiervoor dien je de volgende stappen te doorlopen: Stuur direct na constatering van het defect je verzoek met foto’s van het product naar info@zoezo.net. Of laat een bericht achter in de live chat, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Geef aan ons daarbij ook je ordernummer door (het is dus belangrijk om deze te bewaren bij je aankoop) Je ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen een reactie. De bovengenoemde garantieregeling laat je overige rechten op grond van de wet uiteraard ongemoeid.